Multimedia komunikazioa : gaur egungo erronkak eta estrategia berriak - Elordui, Agurtzane; Ramirez de la Piscina, Txema; Arana Arrieta, Edorta; Euskal Herriko Unibertsitatea. Argitalpen Zerbitzua ([Bilbo] : Euskal Herriko Unibertsitatea, 2013)
Hiru multzo nagusi bereizi ditugu liburuan: lehenengoan, sarean ohikoa den kontsumoa aztertzetik hasiko gara, kontsumo hori baita komunikazio-estrategien ardatz nagusietako bat. Bigarren multzo nagusian, edukien planifikazioaz, ekoizpenaz eta hedapenaz arituko gara, eta bereziki sareak eskaintzen dituen lan-tresna teknologiko eta komunikatibo berriak landuko ditugu. Azken multzoan, Interneteko edukiak hedatzeko orduan gogoan hartzen diren irizpide linguistikoak eta kode deontologikoak aztertuko ditugu.
Liburu honek UPV/EHUko euskara eta eleaniztasuneko errektoreordetzaren dirulaguntza jaso du
Keywords: Gizarte-komunikabideak; Baliabide digitalak; Monografiak