Multimedia komunikazioa / Agurtzane Elordui, Txema Ramirez de la Piscina eta Edorta Arana (arg.) : gaur egungo erronkak eta estrategia berriak - Elordui, Agurtzane (: Euskal Herriko Unibertsitatea, 2013)
Hiru multzo nagusi bereizi ditugu liburuan: lehenengoan, sarean ohikoa den kontsumoa aztertzetik hasiko gara, kontsumo hori baita komunikazio-estrategien ardatz nagusietako bat. Bigarren multzo nagusian, edukien planifikazioaz, ekoizpenaz eta hedapenaz arituko gara, eta bereziki sareak eskaintzen dituen lan-tresna teknologiko eta komunikatibo berriak landuko ditugu. Azken multzoan, Interneteko edukiak hedatzeko orduan gogoan hartzen diren irizpide linguistikoak eta kode deontologikoak aztertuko ditugu.