Ondare irabaziak eta galerak pertsona fisikoen errentaren gaineko zergan - Burlada Etxebeste, Ines; Burlada Etxebeste, Jose Luis; Euskal Herriko Unibertsitatea. Argitalpen Zerbitzua ([Bilbo] : Euskal Herriko Unibertsitatea, 2013)
Edukia: I. Kontzeptua. II. Irabaziaren edo galeraren kalkulua. III. Berariazko balorazio arauak. IV. Justifikatu gabeko irabaziak. V. Ondare irabaziak eta galerak egoztea. VI. Ondare irabazien edo galeren aitorpena. VII. Berrinbertsio kasuak.
Liburu honek UPV/EHUko euskara eta eleaniztasuneko errektoreordetzaren dirulaguntza jaso du
Keywords: Pertsona fisikoen errentaren zerga; Baliabide digitalak; Monografiak