Ondare irabaziak eta galerak pertsona fisikoen errentaren gaineko zergan / Ines Burlada Etxebeste eta Jose Luis Burlada Etxebeste - Burlada Etxebeste, Ines (: Euskal Herriko Unibertsitatea, 2013)
Edukia: I. Kontzeptua. II. Irabaziaren edo galeraren kalkulua. III. Berariazko balorazio arauak. IV. Justifikatu gabeko irabaziak. V. Ondare irabaziak eta galerak egoztea. VI. Ondare irabazien edo galeren aitorpena. VII. Berrinbertsio kasuak.