Nafarroako euskara : Nafarroako euskalkiak multimedia bidez aurkezturik = Una presentación multimedia de las hablas vascas de Navarra / egileak, Mikel Melero Orta eta Matías Múgica ; multimedia programazioa, Miguel Angel Aguerrea ; erdarazko itzulpena, Mikel Iriarte, Mikel Melero, Matías Múgica - Melero, Mikel (: Nafarroako Gobernua, 1997)
Nafarroako euskarak, 26 grabazioren bitartez, Nafarroako euskalkien mostra aberatsa aurkezten dizue. CD-ROM honek aukera ematen dizu, euskalki zatia aditu eta aldi berean idatzizko transkripzioa ikusteko, edo, hala nahi baduzu, batuazko nahiz erdarazko bertsioa ere bai. Obraren osagarri, euskalki bakoitzaren deskripzio bat eta Nafarroako euskararen diakronia labur bat ere badituzu.