Industria eta lurraldea - Torres Enjuto, Mª Concepción; Alvarez Gonzalez, Irantzu; Euskal Herriko Unibertsitatea. Argitalpen Zerbitzua ([Bilbo] : Euskal Herriko Unibertsitatea, 2011)
Ikasmaterial honen helburu nagusiak honako hauek dira aktibitate ekonomikoen eta bereziki industriaren artean eta lurraldearen artean dagoen harremana ulertzea eta azaltzea eta lurraldearen izaera aktiboa erakustea: enpresak, azpiegiturak eta giza baliabideak erakartzeko.
Liburu honek UPV/EHUko euskara eta eleaniztasuneko errektoreordetzaren dirulaguntza jaso du
Keywords: Geografia ekonomikoa; Baliabide digitalak; Monografiak