Industria eta lurraldea / Mª Concepción Torres Enjuto eta Irantzu Alvarez Gonzalez - Torres Enjuto, Mª Concepción (: Euskal Herriko Unibertsitatea, 2011)
Ikasmaterial honen helburu nagusiak honako hauek dira aktibitate ekonomikoen eta bereziki industriaren artean eta lurraldearen artean dagoen harremana ulertzea eta azaltzea eta lurraldearen izaera aktiboa erakustea: enpresak, azpiegiturak eta giza baliabideak erakartzeko.