Enpresa finantzaketarako baliabideak - Urionabarrenetxea Zabalandikoetxea, Sara; Beraza Garmendia, Ana; García Merino, José Domingo; Euskal Herriko Unibertsitatea. Argitalpen Zerbitzua ([Bilbo] : Euskal Herriko Unibertsitatea, 2011)
Lan honek enpresa finantzaketarako baliabideen ezaugarriak analizatzea du helburu. Bertan enpresa baten finantza-zuzendariak, enpresaren beharretara hoberen egokitzen den finantza-egitura ezartzeko helburuarekin, besteren finantzaketa-baliabideen erabileraren inguruko erabakiak hartzeko prozesuari modu egokian aurre egiteko jarraibideak azaltzen dira.
Liburu honek UPV/EHUko euskara eta eleaniztasuneko errektoreordetzaren dirulaguntza jaso du
Keywords: Enpresa kudeaketa; Baliabide digitalak; Monografiak