Enpresa finantzaketarako baliabideak / Sara Urionabarrenetxea Zabalandikoetxea (Koord.), Ana Beraza Garmendia eta José Domingo García Merino - Urionabarrenetxea Zabalandikoetxea, Sara (: Euskal Herriko Unibertsitatea, 2011)
Lan honek enpresa finantzaketarako baliabideen ezaugarriak analizatzea du helburu. Bertan enpresa baten finantza-zuzendariak, enpresaren beharretara hoberen egokitzen den finantza-egitura ezartzeko helburuarekin, besteren finantzaketa-baliabideen erabileraren inguruko erabakiak hartzeko prozesuari modu egokian aurre egiteko jarraibideak azaltzen dira.