Kalitate kudeaketaren hastapenak - Heras, Iñaki; Euskal Herriko Unibertsitatea. Argitalpen Zerbitzua ([Bilbo] : Euskal Herriko Unibertsitatea, 2007)
Azken urteetan, izugarri zabaldu dira gure erakundeetan kalitatearen kudeaketa terminoaren barruan bil daitezkeen kudeaketa eta antolaketarako tresna, metodologia eta ideiak. Aipatzeko modukoak dira, besteak beste, ISO 9000 kalitate-arauek eta EFQM ereduak gurean izan duten oihartzuna.Lan honen helburua nagusia da tresna, metodologia eta ideia horiei buruzko hastapenak laburbiltzea. Horrez gain, oinarrizko kontzeptu horiek lantzeko hainbat adibide eta kasu proposatzen dira.
Liburu honek UPV/EHUko euskara eta eleaniztasuneko errektoreordetzaren dirulaguntza jaso du
Keywords: Kalitate-kontrola; Baliabide digitalak; Monografiak