Enpresarako matematika I - Intxausti Irazabal, Mª Angeles; Orueta, María Isabel; Euskal Herriko Unibertsitatea. Argitalpen Zerbitzua ([Bilbo] : Euskal Herriko Unibertsitatea, 2007)
Nahiz eta matematika arloan euskal textuak egon, gure irakasgaira egokitzen den euskarazko materialik ez dugunez, ikasmaterial honen helburua Enpresa Eskolako ikasleek klasean ematen den edukiari egokituta dagoen materiala eskura izan dezaten da.
Liburu honek UPV/EHUko euskara eta eleaniztasuneko errektoreordetzaren dirulaguntza jaso du
Keywords: Enpresen kudeaketa; Baliabide digitalak; Monografiak