Enpresarako matematika I / Mª Angeles Intxausti Irazabal eta Mª Isabel Orueta Coria - Intxausti Irazabal, Mª Angeles (: Euskal Herriko Unibertsitatea, 2007)
Nahiz eta matematika arloan euskal textuak egon, gure irakasgaira egokitzen den euskarazko materialik ez dugunez, ikasmaterial honen helburua Enpresa Eskolako ikasleek klasean ematen den edukiari egokituta dagoen materiala eskura izan dezaten da.