Ehuneko ehun (%100) : euskara errazean / [testua] Xabier Monasterio ; irudiak, Alain M. Urrutia - Monasterio, Xabier (Erroa, 2011)
Liburu hau euskara errazean idatzita dago, eta bertan 100 (ehun) zenbakia askotan agertzen da. Ikusi zenbat aldiz:- Libururak 100 (ehun) orrialde dauzka.- Orrialde horietan 100 (ehun) irakurgai idatzi ditugu gai hauei buruz: euskara, gizartea, historia, ingurumena, bidaiak, literatura, osasuna, umorea eta teknologiari buruz.- Irakurgai horietan Euskal Herriko eta kanpoko gauzak kontatzen dira eta guztiak ehun (100) hitzetik beherakoak dira.Horrexegatik deitu diogu "Ehuneko ehun (%100) euskara errazean" liburuari.