Hezkuntza inklusiboa eta aniztasunari arreta - Darreche Urrutxi, Leire; Euskal Herriko Unibertsitatea. Argitalpen Zerbitzua ([Leioa] : Euskal Herriko Unibertsitatea, 2012)
Helbururik nagusiena da hezkuntza inklusiboaren eta aniztasunaren arretaren gainean ideiak barneratzeko eta hausnartzeko materiala eskaintzea.
Liburu honek UPV/EHUko euskara eta eleaniztasuneko errektoreordetzaren dirulaguntza jaso du
Keywords: Orientabide pedagogikoa -- Euskadi (Autonomia Erkidegoa) -- Gidak; Baliabide digitalak; Monografiak