Hezkuntza inklusiboa eta aniztasunari arreta / Leire Darretxe Urrutxi - Darreche Urrutxi, Leire (Ikasmaterialen sare-argitalpenak. Hezkuntza (EHU), 2012)
Helbururik nagusiena da hezkuntza inklusiboaren eta aniztasunaren arretaren gainean ideiak barneratzeko eta hausnartzeko materiala eskaintzea.