Elektrotekniaren oinarriak eta aplikazioak / Agurtzane Etxegarai Madina eta Elvira Fernández Herrero - Etxegarai Madina, Agurtzane (: Euskal Herriko Unibertsitatea, 2014)
1. Gaia: zirkuitu monofasikoak. Korronte alternoko zirkuitu monofasikoen aldagaien kalkuluak eta ebazpen-metodoak azalduko dira gai honetan.2. Gaia: zirkuitu trifasikoak. Korronte alternoko zirkuitu trifasikoen aldagaien kalkuluak eta ebazpen-metodoak azalduko dira gai honetan.3. Gaia: zirkuitu magnetikoak. Zirkuitu magnetikoetako aldagaien kalkuluak eta ebazpen-metodoak azalduko dira gai honetan.4. Gaia: energia-sistema elektrikoa. Energia-sistema elektrikoaren atal garrantzitsuenak aztertuko dira gai honetan, sorkuntzatik bezeroetara, horrela sistemaren funtzionamendua sakonduz.5. Gaia: sorkuntza-sistemak. Sorkuntza elektrikoan erabiltzen diren teknologiak deskribatzen dira gai honetan, bai berriztagarriak zein ez-berriztagarriak.