Nazioarteko erakundeetarako sarrera : Nazio Batuen kasua - Iturre, Maite J.; Moure, Leire; Euskal Herriko Unibertsitatea. Argitalpen Zerbitzua ([Bilbo] : Euskal Herriko Unibertsitatea, 2011)
Ikasmaterialak 2 atal nagusi ditu: teorikoa eta praktikoa.
Liburu honek UPV/EHUko euskara eta eleaniztasuneko errektoreordetzaren dirulaguntza jaso du
Keywords: Nazioarteko erakundeak; Nazio Batuak; Baliabide digitalak; Monografiak