Nazioarteko erakundeetarako sarrera / Maite J. Iturre eta Leire Moure : Nazio Batuen kasua - Iturre, Maite J. (: Euskal Herriko Unibertsitatea, 2011)
Ikasmaterialak 2 atal nagusi ditu: teorikoa eta praktikoa.