Gorputz adierazpena Lehen Hezkuntzan / Maria Teresa Vizcarra Morales (Koord.) - Vizcarra Morales, María Teresa (Ikasmaterialen sare-argitalpenak. Hezkuntza (EHU), 2009)
Ikasmaterial honek hainbat atal nagusiak ditu: Lehenengo atalean, Gorputz Adierazpenaren kontzeptua, historia eta korronte ideiologikoak aztertzen dira lehen kapituluan. Bigarrenean, Gorputz Adierazpenaren trataera LOE legean eta aurreko legetan, eta honene arabera unibertsitateik gorputz adierazpena lantzeko egiten den proposamen zehatz bat. Hirugarren kapitulutik zazpigarrenera eduki bakoitza aztertzen da (gerturatze teorikoa eta handik unitate didaktiko zehatz bat sortzen da. Bertan, ikasle bakoitzak aipatzen du zer gertatu den praktikara eraman duenean bere proposamena).