Bozeramaileen trebakuntza . Hedabideen aurreko jardun profesionala - Ramirez de la Piscina, Txema; Euskal Herriko Unibertsitatea. Argitalpen Zerbitzua ([Bilbo] : Euskal Herriko Unibertsitatea, 2010)
Lana sei gai-multzotan banatuta dago. Lehenengoan, komunikazio-kabineteen inguruko ikuspegi orokorra eskaintzen da. Bigarrenak masa-hedabideen gaur egungo jarioa aztertzen du. Hirugarrena, berriz, bozeramailearen diskurtsoarekin sartzen da bete-betean, erretorikaren egiteko famatuen ehungintzan. Laugarren gai-multzoan bozeramaileak etxe barruan eta etxetik kanpo egin behar duen lana azaltzen du. Bosgarrena, berriz, bozeramailea eta krisia gaiari eskaini zaio. Azken atala etorkizunari so jarri da; 2.0 bozeramaileari begira, alegia.
Liburu honek UPV/EHUko euskara eta eleaniztasuneko errektoreordetzaren dirulaguntza jaso du
Keywords: Gizarte-komunikazioa; Baliabide digitalak; Monografiak