Ekuazio diferentzial arruntak / Unai Aldasoro Marcellan, Oihana Aristondo Etxeberria eta Isabel Benito Butrón . Ebatzitako ariketak - Aldasoro Marcellan, Unai (: Euskal Herriko Unibertsitatea, 2013)
Txosten honek mota guztietako ekuazio diferentzial arrunten ebazpenen adibideak aurkezten ditu. Helburu nagusia, beraz, ariketak ebazteko orduan ikasleari kontsultarako erreminta erabilgarri bat eskaintzea da. Azalpen teoriko eta formal sakonetarako, berriz, bibliografian adierazitako materiala gomendatzen dugu.