Literatura-lantegien hastapenak maisu-maistrentzat - López Gaseni, Manu; Euskal Herriko Unibertsitatea. Euskararako Errektoreordetza ([Leioa] : Euskal Herriko Unibertsitatea, 2009)
XX. mendean zehar praktikan jarri diren literatura-lantegi batzuk aurkezten dira, banan bana, eta haietan garatutako proposamenak egokitu eta euskaraz eskaintzen dira. Liburu honetan proposatzen diren ekintzak helduen taldeekin lantzeko pentsatuta daude. Hala ere, beharrezkoak ikusten diren moldaketak eginez gero, Derrigorrezko Bigarren Hezkuntzan eta Batxilergoan ere aplika litezke.
Bibliografia: [81.-82.] or.
Liburu honek UPV/EHUko euskara eta eleaniztasuneko errektoreordetzaren dirulaguntza jaso du
Keywords: Euskal literatura -- Ikasketa eta irakaskuntza; Baliabide digitalak; Monografiak