Oinarrizko elektronika digitala - Etxebarria Egizabal, Ainhoa; Bárcena Ruiz, Rafael; Euskal Herriko Unibertsitatea. Argitalpen Zerbitzua ([Bilbo] : Euskal Herriko Unibertsitatea, 2011)
Ikasmaterial honen helburu nagusiak honako hauek dira:- Zirkuitu konbinazionalak diseinatzeko erremintak erabiltzen ikastea.- Zirkuitu sekuentzialak diseinatzeko erabiltzen ikastea.- Zirkuitu sekuentzialak zein konbinazionalak diseinatzen ikastea.- Zirkuitu integratuen ezaugarri-orriak irakurtzen ikastea.
Liburu honek UPV/EHUko euskara eta eleaniztasuneko errektoreordetzaren dirulaguntza jaso du
Keywords: Elektronika digitala; Baliabide digitalak; Monografiak