Oinarrizko elektronika digitala / Ainhoa Etxebarria Egizabal, Rafael Bárcena Ruiz - Etxebarria Egizabal, Ainhoa (: Euskal Herriko Unibertsitatea, 2011)
Ikasmaterial honen helburu nagusiak honako hauek dira:- Zirkuitu konbinazionalak diseinatzeko erremintak erabiltzen ikastea.- Zirkuitu sekuentzialak diseinatzeko erabiltzen ikastea.- Zirkuitu sekuentzialak zein konbinazionalak diseinatzen ikastea.- Zirkuitu integratuen ezaugarri-orriak irakurtzen ikastea.