Kontabilitaterako sarrera - Ibarloza Arrizabalaga, Ander; Euskal Herriko Unibertsitatea. Argitalpen Zerbitzua ([Bilbo] : Euskal Herriko Unibertsitatea, 2012)
Helburua da enpresaren jardueran informazio sistemak duen garrantziaz eta, zehatzago, kontabilitateak duenaz jabetzea. Era berean, irakasgaiaren ildo nagusien oinarrizko kokapen eta deskribapena adieraztea, hau da, finantza kontabilitatearen oinarri teorikoak eta enpresa txiki eta ertainen epe laburreko erregistro kontablearen eta hauen irakurketaren zantzu nagusiak adieraztea.
Liburu honek UPV/EHUko euskara eta eleaniztasuneko errektoreordetzaren dirulaguntza jaso du
Keywords: Kontabilitatea; Baliabide digitalak; Monografiak