Galdera-erantzun batzuk hizkuntzaren didaktikaz - Larrea, Kepa; Maia, Julian ([Leioa] : Euskal Herriko Unibertsitatea, 2011)
Hizkuntzaren didaktikan euskarazko materialaren gabeziaz dagoen hutsunea betetzen lagundu nahi du argitalpen honek. Ikasmaterial hau galdera sorta baten inguruan antolatuta dago, eta haren helburua da ikasleak oinarrizko informazioa izan dezan hizkuntzaren didaktikaren alorraz, eta hartan erabiltzen diren kontzeptu, ideia eta jardunbide nagusi batzuen berri jaso dezan, horiek denak gaur egun beharrezkoak direlakoan hizkuntzen ikas-irakaskuntzaren esparruan, jendarte eleanitz baten testuinguruan.
Liburu honek UPV/EHUko Euskara eta Eleaniztasuneko Errektoreordetzaren dirulaguntza jaso du
Keywords: Hizkuntzak -- Didaktika; Baliabide digitalak; Monografiak