Galdera-erantzun batzuk hizkuntzaren didaktikaz / Kepa Larrea Muxika, Julian Maia Larretxea - Larrea, Kepa (Ikasmaterialen sare-argitalpenak. Hezkuntza (EHU), 2011)
Hizkuntzaren didaktikan euskarazko materialaren gabeziaz dagoen hutsunea betetzen lagundu nahi du argitalpen honek. Ikasmaterial hau galdera sorta baten inguruan antolatuta dago, eta haren helburua da ikasleak oinarrizko informazioa izan dezan hizkuntzaren didaktikaren alorraz, eta hartan erabiltzen diren kontzeptu, ideia eta jardunbide nagusi batzuen berri jaso dezan, horiek denak gaur egun beharrezkoak direlakoan hizkuntzen ikas-irakaskuntzaren esparruan, jendarte eleanitz baten testuinguruan.