Balore-tituluak : Kanbio-letra, txekea eta zor-agiria - Irakulis, Nerea; Leiñena Mendizabal, Elena; Euskal Herriko Unibertsitatea. Argitalpen Zerbitzua ([Bilbo] : Euskal Herriko Unibertsitatea, 2011)
Liburu honetan atal hauek agertzen dira:- Balore-tituluak: kontzeptua, balore-titulu bereziak eta sailkapena.- Kanbio-letra: igorpena, ordezkaritza, onarpena, endosua, kausazko oinarriak, salbuespenak (bazterrezinak eta baztergarriak), letra faltsua, letra zuria, letra amortizatzea, abala, atzerabidezko kanbio-eskubideak, protestoa, letra kaltetua, esku-hartzea eta kanbio-aberastea.- Txekea eta zor-agiria: kontzeptua, ezaugarriak eta berezitasunak.
Liburu honek UPV/EHUko euskara eta eleaniztasuneko errektoreordetzaren dirulaguntza jaso du
Keywords: Merkataritza-zuzenbidea; Baliabide digitalak; Monografiak