Erreakzio kimikoaren ingeniaritzarako sarrera - Antxustegi Bengoetxea, M. Mirari; Fernández Marzo, Florencio; Arotzena Ugalde, Aitor; Euskal Herriko Unibertsitatea. Argitalpen Zerbitzua ([Bilbo] : Euskal Herriko Unibertsitatea, 2012)
Lan honen helburu nagusia Termodinamika eta Zinetika alorreko oinarrizko kontzeptuak aurkeztea da, industri-erreaktore kimiko garrantzitsuenen diseinuari aplikatuz. Era berean, Sistema dinamikoen eredu matematikoak landu ekuazioen eta kontserbazio-legeen aplikazioaren bidez, sistema-aldagaien arteko erlazioa matematikoki adierazten irakatsiz.
Liburu honek UPV/EHUko euskara eta eleaniztasuneko errektoreordetzaren dirulaguntza jaso du
Keywords: Industriako kimika; Erreakzio kimikoak; Baliabide digitalak; Monografiak