Erreakzio kimikoaren ingeniaritzarako sarrera /M. Mirari Antxustegi Bengoetxea, Florencio Fernández Marzo, Aitor Arotzena Ugarte - Antxustegi Bengoetxea, M. Mirari (: Euskal Herriko Unibertsitatea, 2012)
Lan honen helburu nagusia Termodinamika eta Zinetika alorreko oinarrizko kontzeptuak aurkeztea da, industri-erreaktore kimiko garrantzitsuenen diseinuari aplikatuz. Era berean, Sistema dinamikoen eredu matematikoak landu ekuazioen eta kontserbazio-legeen aplikazioaren bidez, sistema-aldagaien arteko erlazioa matematikoki adierazten irakatsiz.