Kimika organikoa - Anakabe, Eneritz; Arrasate, Sonia; Euskal Herriko Unibertsitatea. Argitalpen Zerbitzua ([Bilbo] : Euskal Herriko Unibertsitatea, 2012)
Ikasmaterial honetako atal bakoitzean konposatu organikoen funtzio talde nagusi bakoitzaren ezaugarriak eta erreaktibotasuna aztertzen dira.
Liburu honek UPV/EHUko euskara eta eleaniztasuneko errektoreordetzaren dirulaguntza jaso du
Keywords: Kimika organikoa; Baliabide digitalak; Monografiak