Kimika organikoa / Eneritz Anakabe eta Sonia Arrasate - Anakabe, Eneritz (: Euskal Herriko Unibertsitatea, 2012)
Ikasmaterial honetako atal bakoitzean konposatu organikoen funtzio talde nagusi bakoitzaren ezaugarriak eta erreaktibotasuna aztertzen dira.