Bake epaitegien antolaketa eta lana - Ordeñana Gezuraga, Ixusko; Euskal Herriko Unibertsitatea. Argitalpen Zerbitzua ([Bilbo] : Euskal Herriko Unibertsitatea, 2011)
Ikasmaterial honen helburua udal mailako justiziaren, hau da, epaile legoek bake-epaitegietan banatzen dutenaren nondik norakoak aztertzea da, analisi objektiboa eta subjektiboa uztartuz.Horrela doktrinak guztiz ahaztuta daukan kontu batean sakontzen du.
Liburu honek UPV/EHUko euskara eta eleaniztasuneko errektoreordetzaren dirulaguntza jaso du
Keywords: Bake epaitegiak; Baliabide digitalak; Monografiak