Bake epaitegien antolaketa eta lana / Ixusko Ordeñana Gezuraga - Ordeñana Gezuraga, Ixusko (: Euskal Herriko Unibertsitatea, 2011)
Ikasmaterial honen helburua udal mailako justiziaren, hau da, epaile legoek bake-epaitegietan banatzen dutenaren nondik norakoak aztertzea da, analisi objektiboa eta subjektiboa uztartuz.Horrela doktrinak guztiz ahaztuta daukan kontu batean sakontzen du.