Euskal gramatika erraza : (eskola-gramatika) / Ilari Zubiri, Entzi Zubiri - Zubiri, Ilari (: IkasBook, 2012)
-Euskaltzaindiaren azken gomendio eta erabakiak.-Zalantza guztiak modu didaktiko eta ulerterraz batean azalduta.-7.000 adibide baino gehiago.-Ehunka taula, eskema eta laburpen.-1.000 ariketa inguru ebazpideekin.