Elektroforesi kapilarraren oinarriak - Lopez-Gazpio, Josu; Millan, Esmeralda; Euskal Herriko Unibertsitatea. Argitalpen Zerbitzua ([Bilbo] : Euskal Herriko Unibertsitatea, 2013)
Ikasmaterial honen bidez, elektroforesi kapilarrari buruz euskaraz argitaratzen den lehen ikasmateriala aurkeztu nahi dugu autoreok. Elektroforesi kapilarra azken urteotan indarra hartzen ari den teknika instrumentala da eta graduko ikasketetan geroz eta presentzia handiagoa du, bai alde teorikotik eta baita alde praktikotik ere.
Liburu honek UPV/EHUko euskara eta eleaniztasuneko errektoreordetzaren dirulaguntza jaso du
Keywords: Kimika; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak