Elektroforesi kapilarraren oinarriak / Josu Lopez-Gazpio eta Esmeralda Millán Martín - Lopez-Gazpio, Josu (: Euskal Herriko Unibertsitatea, 2013)
Ikasmaterial honen bidez, elektroforesi kapilarrari buruz euskaraz argitaratzen den lehen ikasmateriala aurkeztu nahi dugu autoreok. Elektroforesi kapilarra azken urteotan indarra hartzen ari den teknika instrumentala da eta graduko ikasketetan geroz eta presentzia handiagoa du, bai alde teorikotik eta baita alde praktikotik ere.