Geriadur Brezhoneg-Euskareg = Euskara-Bretoiera hiztegia - Habask, Padrig an (Kemper (Bretainia) : Al Lanv, 2015)
Erraza, trinkoa, 4500 sarreratik gora, bretoieraz eta euskaraz, zure esku.
Keywords: Euskara -- -Hiztegiak -- -Bretoiera; Bretoiera -- -Hiztegiak -- -Euskara; Hiztegiak, entziklopediak eta atlasak