Dispositiboen elektronika - Recart Barañano, Federico; Uriarte del Río, Susana; Gutiérrez Serrano, José Rubén; Euskal Herriko Unibertsitatea. Argitalpen Zerbitzua ([Bilbo] : Euskal Herriko Unibertsitatea, 2004)
Liburuaren ardatz nagusia transistorea da, zeren eta dispositibo hori baita elektronika analogikoaren eta digitalaren oinarrizko osagaia.
Liburu honek UPV/EHUko euskara eta eleaniztasuneko errektoreordetzaren dirulaguntza jaso du
Keywords: Elektronika; Baliabide digitalak; Monografiak