Dispositiboen elektronika / Federico Recart Barañano, Susana Uriarte del Río eta José Rubén Gutiérrez Serrano - Recart Barañano, Federico (: Euskal Herriko Unibertsitatea, 2004)
Liburuaren ardatz nagusia transistorea da, zeren eta dispositibo hori baita elektronika analogikoaren eta digitalaren oinarrizko osagaia.