Irakurtzen eta idazten ikasteko proposamenak : atzo eta gaur - Ibarra, Irune; Bereziartua Etxeberria, Garbiñe; Euskal Herriko Unibertsitatea. Argitalpen Zerbitzua ([Leioa] : Euskal Herriko Unibertsitatea, 2011)
Hizkuntza idatzia erakusteko/ahalbidetzeko orduan bi ildo nagusi nabarmendu dira orain arte: batetik, metodo bat jarraitzea oinarritzat hartzen dutenak; bestetik, ikasleak berak egiten duen eraikuntza sustatzen dutenak. Bigarren kapituluan bi ikuspuntu horiek argitzen ahaleginduko gara: metodoa oinarritzat hartzen duena batetik eta ukitu naturaleko ikuspegia bestetik ("whole language approach", ikuspuntu konstruktibistak...).
Liburu honek UPV/EHUko euskara eta eleaniztasuneko errektoreordetzaren dirulaguntza jaso du
Keywords: Idazkera -- Ikasketa eta irakaskuntza; Irakurketa -- Irakaskuntza; Baliabide digitalak; Monografiak