Hizkuntzaren aldagarritasuna : euskararen aldaerak (irakasleen formaziorako apailatua) - Mendiboure Elissalde, Maria Teresa; Euskal Herriko Unibertsitatea. Argitalpen Zerbitzua ([Leioa] : Euskal Herriko Unibertsitatea, 2010)
Bereziki eskolari begira, hizkuntzaren aldagarritasunaren gaia jorratzea, euskararen aldaerei buruzko ezagupena eta gogoeta bultzatzea; euskararen didaktikarako ez ezik, gainerako ikasgaietan eta ikastetxean ere, hizkuntza-aldaerak tratatzeko irizpide egokiak eskaintzea.
Liburu honek UPV/EHUko euskara eta eleaniztasuneko errektoreordetzaren dirulaguntza jaso du
Keywords: Hizkuntzalaritza; Baliabide digitalak; Monografiak