Amarekin topo / Felix Zubiaga - Zubiaga, Félix (: Erroteta, 2011)
Tokien eta aldien gainetikgugana heldu, gugaz bizi dena, ez noiztiko, ez nondiko jatorrizez ezagunena,hor duzu ama euskarainon baino hurbilago, inoiz baino gertuago(seme edo alaba)zurekin zeuretut´elekatzeko gertu.