Berbategitxoa : Arratiako berbetearen gitxieneko hiztegia / Angel Larrea, Juan Rekalde ; ilustrazinoak, Ianire Atxutegi - Larrea Beobide, Angel ("Geure berbategie" proiektua, 2013)
"Berbategitxoa, Arratiako berbetearen gitxieneko hiztegia" liburua Arratia inguruan egiten dan euskerearen oinarrizko berba-bilduna bat da. Bertako berbak lotuta agertzen dira zerrenden arabera euskara batua eta gaztelaniazko berben esanahiakaz. Helburu didaktikoa hauxe izanik: 11/12-16 urte bitarteko gazteen hartean, eurei genien-bat zuzenduta, gure berbetearen ezagutza, ikasketa eta erabilerea ere erraz batean izan eta egin daitezala.