Energia elektrikoaren sorkuntza / Igor Albizu Florez... [et al.] - Albizu Florez, Igor (: Euskal Herriko Unibertsitatea, 2014)
Edukia:2. Sistemaren kudeaketa ekonomikoa. Merkatu elektrikoa3. Sorkuntza konbentzionala4. Energia berriztagarriak eta baterako sorkuntza5. Sorkuntzaren sare-konexioa6. Sorgailu trifasikoak7. Sorgailu elektrikoen egonkortasuna8. Zentralen kontrola9. Zentralen babesa