Enpresaren kudeaketari aplikaturiko informatika : kalkulu-orria, MS EXCEL 2003 - Aldecoa Arnaiz, Angel; Euskal Herriko Unibertsitatea. Argitalpen Zerbitzua ([Bilbo] : Euskal Herriko Unibertsitatea, 2012)
Lan honekin bi helburu nagusi bilatu izan dira: batetik, aplikazio informatikoen inguruko euskarazko materialaren urritasunari jarkitzea, eta, bestetik, Enpresak kudeatzeko orduan kalkulu-orriei, MS-Excel aplikazioari zehazki kasu honetan, atera dakiokeen etekina ezagutaraztea. Hain zuzen ere, azken xede horri loturik, guztiak ez badira ere, finantza-arloko funtzio erabilgarrienak azaltzen eta haien erabileraren adibideak ematen saiatu gara eredu praktikoen bidez.
Liburu honek UPV/EHUko euskara eta eleaniztasuneko errektoreordetzaren dirulaguntza jaso du
Keywords: Microsoft Excel (Ordenagailu-fitxategia); Baliabide digitalak; Monografiak