Enpresaren kudeaketari aplikaturiko informatika / Angel Aldecoa Arnaiz... [et al.] : kalkulu-orria, MS EXCEL 2003 - Aldecoa Arnaiz, Angel (: Euskal Herriko Unibertsitatea, 2012)
Lan honekin bi helburu nagusi bilatu izan dira: batetik, aplikazio informatikoen inguruko euskarazko materialaren urritasunari jarkitzea, eta, bestetik, Enpresak kudeatzeko orduan kalkulu-orriei, MS-Excel aplikazioari zehazki kasu honetan, atera dakiokeen etekina ezagutaraztea. Hain zuzen ere, azken xede horri loturik, guztiak ez badira ere, finantza-arloko funtzio erabilgarrienak azaltzen eta haien erabileraren adibideak ematen saiatu gara eredu praktikoen bidez.