Gizarte-zerbitzuen oinarriak - Zabalo, Julen; Moreno Márquez, Gorka; Euskal Herriko Unibertsitatea. Argitalpen Zerbitzua ([Bilbo] : Euskal Herriko Unibertsitatea, 2008)
Gizarte-zerbitzuei buruzko hasierako informazioa ematea da helburu nagusia. Zeintzuk diren gizarte-zerbitzuen oinarrizko kontzeptu eta irizpide teoriko nagusiak, zein izan den gizarte ekintzaren ibilbide historikoa; zeintzuk diren gaur egungo gizarte-zerbitzuen oinarri teoriko, ideologiko eta juridikoak, etab.Horretaz, gain eta gizarte zientzien barruan kokaturik, gizarte-zerbitzuei loturiko hainbat eztabaida eta zalantza plazaratzen dira. Hauek guztiak liburuan planteatzen dira, eta irakurle eta liburuaren arteko solasaldi irekia planteatzen da.
Liburu honek UPV/EHUko euskara eta eleaniztasuneko errektoreordetzaren dirulaguntza jaso du
Keywords: Gizarte-zerbitzuak; Baliabide digitalak; Monografiak