Datu-base erlazionalen diseinua eta ustiapena - Aldaz Odriozola, Leire; Urcola Carrera, Leire; Euskal Herriko Unibertsitatea. Argitalpen Zerbitzua ([Bilbo] : Euskal Herriko Unibertsitatea, 2013)
Testuliburu honen helburua da ikasleari datuak eta informazioa antolatzen irakastea edozein ingurunetan modu eraginkortasun batean erabili ditzan. Horretarako, datu-base erlazionalen ereduan oinarrituta, ikasleak ikasmaterial honen bitartez datu-basearen diseinu, sorketa eta galdeketaren inguruko ezagupenak jasoko ditu.
Liburu honek UPV/EHUko euskara eta eleaniztasuneko errektoreordetzaren dirulaguntza jaso du
Keywords: Datu-baseak; Baliabide digitalak; Monografiak