Gabriel Aresti : BioGrafikoa / [testua eta irudiak] Adur - Larrea, Adur (: Erroa : Gabriel Aresti Kultura Elkartea, 2015)
Gabriel Aresti BioGrafikoa eleberri grafikoa Adur Larrea artistak marraztu eta idatzitakoa. Gabriel Arestiren familiaren laguntza eta aholkularitza izan du Larreak eleberri grafikoa egiteko. Izan ere, bilbotar idazlearen izena eta bere lanak ezagutzera emateko Aresti idazlearen sendiak eta Zenbat Garak eratutako Gabriel Aresti Kultura Elkartearen ekimena izan da biografia grafiko hau.